Annonse

Film & Kino rikslanserer: Engler og demoner

Handlingen:


Robert Langdon, hovedperson i Da Vinci-koden og professor i religiøs symbologi ved Harvard, blir tilkalt til et sveitsisk forskningssenter for å analysere et kryptisk symbol brent inn i brystet på en myrdet fysiker. Det han oppdager, er utenkelig: En dødelig vendetta mot den katolske kirken fra et århundregammelt hemmelig selskap – Illuminati. Vatikanet trues av en kraftig tidsinnstilt bombe. I et desperat forsøk på å stanse eksplosjonen, allierer Langdon seg med den vakre og mystiske forskeren Vittoria Vetra. Sammen kaster de seg ut i en dramatisk jakt gjennom forseglede gravkamre, farlige katakomber, øde katedraler og det mest hemmelighetsfulle hvelv på jord – det glemte gjemmestedet til Illuminati.

Regi: Ron HowardSkuespillere: Tom Hanks, Ayelet Zurer, Ewan McGregor, Pierfrancesco FavionoGenre: ThrillerByrå: DisneyAntall kopier: Ca. 65 byråkopier + digitale + 10 RL-kopierPremiere: 20. mai 2009

Ta snarlig kontakt
kinorådgiver Grethe Næss dersom kinoen din har planer om et lanserings- og/eller samarbeidsopplegg, eller det er andre gode grunner til å få tildelt en RL-kopi.

Annonse
Skroll til toppen