Annonse

Film & Kino rikslanserer: Harry Potter og Halvblodsprinsen

Handlingen:


Voldemort strammer grepet om både Gompe- og trollmannsverdenen, og Galtvort er ikke lenger den trygge oasen det en gang var. I mellomtiden angripes elevene av en ganske annen motstander idet tenåringshormonene løper løpsk. Harry blir mer og mer betatt av Gulla, men det er Tommy Ding også. Og Lavendel Bruun har bestemt at Ronny er den rette for henne, men hun har ikke regnet med Romilda Vamms sjokolade! Og så er det Hermine, som putrer av sjalusi, men er fast bestemt på ikke å vise følelser. Etter som romantikken blomstrer, er det én elev som holder avstand. Han ønsker etter hvert å gjøre inntrykk – et mørkt et. Kjærligheten er i lufta, men tragedien venter. Galtvort blir kanskje forandret for alltid.

Regi: David YatesSkuespillere: Helena Bonham Carter, Emma Watson, Daniel Radcliffe, Alan Rickman, Jim Broadbent, Maggie Smith m.fl.Genre: Eventyr / FamiliefilmByrå: Sandrew MetronomeAntall kopier: 80 byråkopier + digitale + 10 RL-kopierPremiere: 17. juli 2009

Ta snarlig kontakt
kinorådgiver Grethe Næss dersom kinoen din har planer om et lanserings- og/eller samarbeidsopplegg, eller det er andre gode grunner til å få tildelt en RL-kopi.

Annonse
Skroll til toppen