Annonse

Amandus-seminar med utkast til handlingsplan

Både det årlige skolefilmseminaret under Amandusfestivalen og handlingsplanen er utarbeidet av Film & Kino i samarbeid med Norsk filminstitutt.

Presentasjonen ble etterfulgt av kommentarer og spørsmål, og det kom mange nyttige innspill som vil bli tatt med i det videre arbeidet med handlingsplanen. Hvis man vil vite mer om prosessen med planen eller ønsker å få tilsendt utkastet som ble presentert på Lillehammer kan man ta kontakt med barnefilmrådgiver
Tonje Hardersen i Film & Kino.

Seminaret kunne videre by på en presentasjon av den prisbelønnede kortfilmen
Varde, Robert Hansens siste filmprosjekt
Den røde løperen og presentasjon av Filmhåndboka, en lærebok for barn som ønsker å lage film. Dag to bød på filmvisningen av Anita Killis sterke kortfilm
Sinna Mann samt en presentasjon av den kommende barnefilmen
Bestevenner.
Bestevenner vil ha premiere 30. oktober og ut i fra klippene som ble presentert på Lillehammer er det bare å glede seg!

I år kunne deltagerne velge mellom hele fem forskjellige kurs, i alt fra manusutvikling, animasjon, filmkurs, digitale historiefortellinger og evalueringsseminar. Alle kursene var godt likt av deltakerne.

Til neste år vurderer vi å rette dette seminaret direkte mot lærere i grunn- og videregående skole. Planen vil da være å lage en ren skolekinodag hvor det blir en kombinasjon av praktiske kurs og ulike foredrag som omhandler bruk av film i skolen. Hvis noen har innspill eller ønsker til en slik dag, må dere gjerne ta kontakt med Film & Kino.

Tonje Hardersen


Barnefilmrådgiver

Annonse
Skroll til toppen