Annonse
Julenatt i Blåfjell

Julenatt i Blåfjell

Handlingen

Dypt inne i det snødekte Blåfjell, lever Prinsesse Fjellrose sammen med sin far, Fjellkongen, og de andre blånissene. Verden utenfor virker stor og farlig, men for å hjelpe sin syke far må hun være modig og gjøre det hun er mest redd for – å dra ned i dalen!

I dalen bor menneskene, og disse vesenene kan få en nisse til å forsvinne i løse luften med et lite poff. På den farefulle kjelketuren ned fra fjellet møter hun rødnissekongen Dreng. Sammen kan de mestre alt, men det blir ikke lett. Menneskene har fått tak i Blåfjells dypeste hemmelighet – blåsølvet. Nå må både Fjellrose og Dreng, blånisser og rødnisser, stå sammen for å redde både store og små. For uten blåsølv i Blåfjell kan det bli evig natt på Jorda!

Regi: Katarina Launing , Roar UthaugSkuespillere: Ane Viola Semb , Johan Tinus Lindgren , Jan Gunnar Røise , Finn SchauGenre: Familiefilm / BarnefilmLengde: 1t 30minDistribusjon: Sandrew MetronomePremiere: 13. november 2009Antall
kopier: 85 byråkopier + digitale + 10 RL kopier

Ta snarlig kontakt dersom kinoen deres har planer om et lanserings- og/eller samarbeidsopplegg, eller det er andre gode grunner til å få tildelt en RL-kopi.

Annonse
Skroll til toppen