Annonse

Adgangskort på filmtreffene

Planen er å komme i gang ved treffet i november eller desember. Hensikten er å ha bedre kontroll på hvem som sitter i kinosalen under kickoff, filmer med spesielle restriksjoner samt andre tilfeller hvor det er ønske om kontroll av deltakerne.

Det blir utstedt adgangskort til alle personer som står på invitasjonslisten til filmtreffene. De inviterte tilhører ulike grupper i bransjen, og adgangskortene vil vise hvilken gruppe deltakeren tilhører.

Film med spesielle restriksjoner og andre arrangementer som krever adgangskort vil annonseres i filmtreffprogrammet. Adgangskortene skal alltid vises ved kickoff. Det blir derfor svært viktig å ha med adgangskortet til hvert filmtreff.

VIKTIG: Husk at det er lurt å beregne oppmøte i god tid før arrangementene som krever adgangskontroll!

Praktiske opplysninger

Film & Kino har sendt kinoene og distributørene en e-post hvor det er bedt om tilbakemelding med korrekt navn, tittel, arbeidssted/-giver og bransjetilknytning før adgangskortene trykkes opp. Alle som deltar på filmtreff må ha adgangskort, selv om de bare deltar fra tid til annen. Det betyr at hvis en kino i løpet av året sender tre ulike personer, må det meldes inn data for tre ulike kort. Bransjetilknytningen vil merkes med en fargekode. Kortene vil komme i plast og med mulighet for å kunne henges rundt halsen. Fristen er 23. oktober.

Inviterte gjester til filmtreffene med annen bransjetilknytning behøver ikke å gi noen tilbakemelding utover ordinær påmelding til filmtreffet.

Kortet blir delt ut ved registreringen til filmtreffet i november eller desember samt ved kommende treff frem til alle har fått sitt kort.

Dumt å glemme kortet

Hvis deltakerne på filmtreffet glemmer adgangskortet sitt, vil det selvsagt være mulig å benytte et lånekort. Men det vil ikke produseres så mange lånekort at det er rom for at mange glemmer sitt personlige kort til hvert filmtreff. I samarbeid med Byråforeningen vil vi bestrebe oss på å utvise skjønn, men det kan komme tilfeller hvor personer uten adgangskort blir avvist ved døren.

Påmelding til filmtreffene

Påmeldingen til filmtreffene blir som tidligere.

Kontaktpersoner i Film & Kino er kontorleder
Liv Ekløf og kommunikasjonssjef
Birgitte Langballe .

Annonse
Skroll til toppen