Annonse

Animasjonsverksted for lærere

Disse kursene blir også ledet av Bente Aasheim, og følger samme opplegg som sist. Kursene er todagers animasjonsverksted for lærere på kveldstid, og arrangeres 9. -10. november og 23. – 24. november i Oslo. Kurset gir blant annet en praktisk og teoretisk innføring i hvordan man kan organisere en klasse i animasjonsarbeid. Deltakelsen skjer etter prinsippet først til mølla, og det er kun plass til 12 deltakere per kurs.

Kurset skal være med å sette læreren i stand til å lage animasjonsfilm sammen med barn, og til å gjennomføre en kreativ og motiverende undervisning med film som metode. Kurset gir en praktisk og teoretisk innføring i hvordan man kan organisere en klasse i animasjonsarbeid, og hvordan man med enkle grep kan integrere alle fag i skolen i elevproduserte filmer. Det vil bli en gjennomgang av ulike animasjonsteknikker tilpasset alder samt råd og tips om hvordan animasjonsarbeidet kan organiseres med mange barn.

Verkstedet finner sted i Film & Kinos lokaler i Dronningens gate 16, Filmens hus. Alle dager starter animasjonsverkstedet opp kl. 1700 og avsluttes kl. 2000. Påmeldingsavgiften er kl 150,- og inkluderer lett servering og kursmateriell. Det er få plasser igjen på kursene, så ta snarlig kontakt.

Les mer om kursinnholdet her.

Klikk her for påmelding til kurset.

Annonse
Skroll til toppen