Annonse

Glem aldri hvor du kommer fra

Alle unge mennesker mellom 15 og 25 år kan sende inn sine filmideer, og filmen kan ikke være lenger enn seks minutter. De skal fortelle sine historier om hvor de kommer fra, hva de holder på med og hva de drømmer om. Alle sjangre er mulig. Om det er en idé for en dokumentar eller en spillefilm, en film om kjærlighet eller om horror, er det samme, så lenge det er en fortelling fra Nord-Norge.

En jury av profesjonelle filmskapere, produsenter og festivalmakere skal velge ut de fem beste filmene. Disse fem får kroner 20 000 hver som produksjonsstøtte for å lage filmen ferdig innen 15. april 2010. Disse fem filmene vil ha premiere under NUFF 2010 i Tromsø (11. juni).

De fem filmskapere skal også inviteres til å delta på NUFF filmworkshopene i juni 2010.

Via nettstedet
www.nuff.no fyller man ut et skjema. Søkere må beskrive filmideen med ca. 100 ord og legge ved en prosjektbeskrivelse, en budsjettplan og personlig informasjon. Ved utvelgelsen legges det hovedvekt på kvaliteten og gjennomførbarhet av filmprosjektet.

De som sender inn ideer vil få mulighet til å delta på filmworkshop organisert av Filmveksthuset Tvibit i løpet av våren 2010.

Innsendningsfristen er 1. desember 2009, og de fem vinnerne kunngjøres før jul i år.

Vinnerne skal skrive en produksjonskontrakt med NUFF/Tvibit hvor overføringen av produksjonsstøtten skal reguleres. Kontrakten kan også inneholde coaching i manusutviklingsprosessen gjennom filmhuset TVIBIT.

Filmskaperne kan også søke midler til filmproduksjonen sin via kanaler, for eksempel Frifond, men dette må synliggjøres i budsjettplanen.

Juryen er:


Knut Erik Jensen (filmregissør)


Martha Otte (TIFF festivalsjef)


Christine Kristoffersen Hansen (Nordlys kulturredaktør)


Anna Bjørk (filmprodusent, Pomor Film AS)


Jim Hansen (filmskaper og produsent, Sweet Films)


Anniken Hoel (filmskaper)


Joachim Lyng (leder filmhuset Tvibit)

Annonse
Skroll til toppen