Annonse
Eksempel på adgangskort til filmtreffet

Filmtreffet i desember: Husk adgangskort

Hensikten med å innføre adgangskort er å ha bedre kontroll på hvem som sitter i kinosalen under kickoff, filmer med spesielle restriksjoner samt andre tilfeller hvor det er ønske om kontroll av deltakerne.

Det blir utstedt adgangskort til alle personer som står på invitasjonslisten til filmtreffene. De inviterte tilhører ulike grupper i bransjen, og adgangskortene vil vise hvilken gruppe deltakeren tilhører.

Film med spesielle restriksjoner og andre arrangementer (som f eks. kickoff) som krever adgangskort vil annonseres i filmtreffprogrammet. Det blir derfor svært viktig å ha med adgangskortet til hvert filmtreff.

VIKTIG: Husk at det er lurt å beregne oppmøte i god tid før arrangementene som krever adgangskontroll!

Praktiske opplysninger

Alle som deltar på filmtreff må ha adgangskort, selv om de bare deltar fra tid til annen. Det betyr at hvis en kino i løpet av året sender tre ulike personer, må det meldes inn data for tre ulike kort. Bransjetilknytningen er merket med en fargekode. Kortene kommer i plast og med mulighet for å kunne henges rundt halsen.

Inviterte gjester til filmtreffene med annen bransjetilknytning behøver ikke å gi noen tilbakemelding utover ordinær påmelding til filmtreffet.

Kortet blir delt ut ved registreringen til filmtreffene i tiden som kommer samt ved kommende treff frem til alle har fått sitt kort. Det vil bli praktisert adgangskontroll på treffet i desember, så det er viktig å være ute i god tid, spesielt hvis man ikke har hentet kortet sitt ennå. Skulle det av en eller annen grunn ikke ligge noe kort klart ved registreringen, må det trykkes opp kort. Det kan ta litt tid, og det kan føre til at man ikke rekker den visningen eller det arrangementet man har tenkt å delta på.

Klikk her for presentasjon på filmtreffet i november .

Dumt å glemme kortet

Hvis deltakerne på filmtreffet glemmer adgangskortet sitt, vil det selvsagt være mulig å benytte et lånekort. Men det vil ikke produseres så mange lånekort at det er rom for at mange glemmer sitt personlige kort til hvert filmtreff. I samarbeid med Byråforeningen vil vi bestrebe oss på å utvise skjønn, men det kan komme tilfeller hvor personer uten adgangskort blir avvist ved døren.

Påmelding til filmtreffene

Påmeldingen til filmtreffene blir som tidligere.

Kontaktpersoner i Film & Kino er kontorleder
Liv Ekløf og kommunikasjonssjef
Birgitte Langballe .

Annonse
Skroll til toppen