Annonse

Animasjonsbok for lærere og andre som vil animere med barn

Bente Aasheim har nylig gitt ut "ANIMASJONSbok – en veiledning i å animere med barn" i samarbeid med Norsk Kulturskoleråd. Boken gir nybegynnere innenfor animasjon en enkel introduksjon til hvordan en kan lage animasjonsfilm sammen med barn.

Forfatteren har i mange år benyttet animasjon som metode for læring i skolen, og hun har i mange år avholdt lærerkurs i regi av blant annet Film & Kino.

Animasjonsboka har som mål å sette læreren i stand til å lage animasjonsfilm sammen barn og unge, og til å gjennomføre en kreativ og motiverende undervisning med animasjonsfilm som metode. Boka gir en teoretisk og praktisk innføring i animasjonens grunnprinsipper, tekniske utstyr og materiellbruk, og hvordan arbeidet kan organiseres slik at en med enkle grep kan integrere flere fagområder i elevproduserte filmer. Boken er rikelig illustrert og har mange oppgaveeksempler for både grunnskole og kulturskole.

Les mer om "Animasjon i skolen" på forfatterens blogg:
www.animasjoniskolen.blogspot.com. Der ligger elevfilmer samt tips og ideer til oppgaver.

Boken koster kr 250 og kan bestilles hos
Norsk Kulturskoleråd .

Animasjonskurs på Munch-museet

Bente Aasheim skal også holde animasjonskurs for voksne på Munch-museet i Oslo lørdag 13. februar, kl. 1100 -1600. Les mer om kurset på
Munchmuseets hjemmesider .

Kurset koster kr 200 og påmelding sendes til:
janne.fredly@munch.museum.no

Annonse
Skroll til toppen