Annonse
Plakat for Barnefilmfestivalen i Kristiansand 2010

Den 13. Barnefilmfestivalen i Kristiansand

I tillegg til et bredt sammensatt hovedprogram med mange nye spillefilmer fra hele verden og spennende sideprogrammer, arrangeres det en rekke konferanser, seminarer og kurs som vi håper vil stimulere til diskusjon, skape nettverk og gi faglig påfyll til alle som arbeider med film. Meld deg på i dag!

Festivalen for hele familien

Barnefilmfestivalen er en festival der barn og voksne kan kose seg sammen. Derfor har vi laget en familiepakke spesielt tilpasset barnefamilier. Familiepakken koster kr. 900 og inkluderer registrering og festivalkort som gir hele familien adgang til alle visninger, samt en rekke morsomme arrangementer og aktiviteter.

Overnatting

Benytt deg av vårt gode overnattingstilbud på Hotel Norge:

  • Enkeltrom inkl. frokost kr 850
  • Dobbeltrom inkl. frokost kr 950
  • Ekstra seng pr. seng kr 100

Hotellbestilling gjøres direkte til Hotel Norge:


Tlf: 38 17 41 19


NB! Oppgi bookingkode: BARNEFILM

Festivalavgift

Festivalvagiften på kr 700 dekker registrering og festivalkort som gir adgang til alle visninger og arrangementer. Enkelte arrangementer har i tillegg en egenandel. Regning på festivalavgift vil bli tilsendt.

Oppholdsstøtte

Festivalen tilbyr oppholdsstøtte for kinoansatte (én person pr. kino), kinodistributører, medlemmer av Norske Videohandleres Forbund og Norsk Videogramforening. Vi tilbyr inntil 3 netter gratis i enkeltrom på Hotel Norge. Kryss av på påmeldingsskjemaet hvis du vil benytte deg av dette tilbudet. OBS! Hotellbestilling gjøres av den enkelte – deltaker må selv betale tillegg for evt. dobbeltrom eller ekstrasenger.

Påmeldingsskjema og mer informasjon om filmprogram og arrangementer finner du på:www.barnefilmfestivalen.no

Påmeldingsfrist: 25. mars 2010

Velkommen til Norges hyggeligste og største barnefilmfestival!Annonse
Skroll til toppen