Annonse

dvoted med nye nettsider

Her ligger lenken til den nye nettsiden:
www.dvoted.net

Bedre videoavspiller – bredere formater

dvoteds nye videoavspiller gjør det ikke bare enklere å laste opp filer i ulike formater, men inneholder også muligheter for å vise i ulike bildeformater – standard 4:3 og widescreen 16:9 i fullskjermmodus. Den nye og forbedrede opplastingsfunksjonen konverterer automatisk videofilene.

Del filmene dine på flere plattformer fra ett sted – få den informasjonen du vil ha

Nye dvoted har integrert funksjoner for å dele filmer og innlegg med sosiale medier som Facebook, Twitter og Windows Live. I tillegg har tjenesten nå også mulighet for blogger og vegg-til-vegg-kommunikasjon. Nytt er også muligheten for å publisere uferdige filmer eller såkalte "works-in-progress". Få innspill og synspunkter på hvordan du skal utvikle filmene dine videre mot et ferdig produkt.

Newsfeed eller nyhetsoppdatering er også en ny funksjon. Nå kan du selv velge hva slags informasjon dvoted skal sende deg på din profil.


Om dvoted
dvoted er en nordisk, nettbasert tjeneste for unge filmskapere mellom 15 og 23 år. På dvoted.net kan du få hjelp av profesjonelle filmskapere, laste opp filmer, se film, diskutere film og filmproduksjon og finne informasjon om aktuelle filmfestivaler og utdanning innen film. Tjenesten er gratis og er støttet av Norsk filminstitutt, Det Danske Filminstitut, Svenska Filminstitutet, Icelandic Film Centre og Finnish Film Foundation, i samarbeid med Nordisk ministerråd.

Annonse
Skroll til toppen