Annonse

Kulturtorg og fagdager

Akershus

Først ut i seminarrekka er Akershus fylkeskommune med "Kulturtorg 2010" i Lillestrøm Kultursenter 14. og 15. april. Her presenteres smakebiter for skoleåret 10/11 innen alle kunstartene, og lunsjer og festmiddag gir gode anledninger til å treffe kolleger og få både et kulinarisk og kunstnerisk påfyll.
Les mer om programmet her . Påmeldingsfristen er 22. mars.

Nord-Trøndelag

På Stiklestad nasjonale kultursenter inviteres det 14. og 15. april til "Møteplassen 2010", programtorget for Den kulturelle skolesekken i Nord-Trøndelag. Her blir det programvisning for skoletilbudet i både grunnskole og videregående skole for kommende skoleår. I tillegg er det mulighet for å møte kunstnere på et eget standområde.
Program og påmelding finnes her. Påmeldingsfrist er 23. mars.

Nordland

Årets konferanse for Den kulturelle skolesekken i Nordland har fått tittelen ”Vår tids dannelse – hva er nå det?”, og finner sted i Hamsunsenteret på Presteid i Hamarøy kommune onsdag 26. og torsdag 27. mai. Dit er det invitert en rekke spennende personer med vidt forskjellige ståsted til å dele sine tanker, erfaringer og meninger med oss temaet. I tillegg settes det fokus på litteraturformidling til barn og unge og arkitektur i skolesekken. Det blir innlegg fra elever om deres erfaringer med kunst i praksis, og til slutt vil en astrofysiker og forfatter se inn i stjernene; hva bringer fremtiden, og hva slags skoleelever og skolesekk er det å se der fremme.
For nærmere program og påmelding kan man klikke her.

Fagdager i Molde

Under overskriften ”Kulturen bygger samfunnet – DKS i et større perspektiv” arrangeres fagdagene for Den kulturelle skolesekken i Molde 19. – 21. april. Fagdagene er beregnet på alle som jobber med Den kulturelle skolesekken og andre som arbeider med eller er interessert i kunst- og kulturformidling for barn og unge generelt. I tillegg til utdelingen av Gullsekken 2009, for beste produksjon innen DKS og beste skole, byr dagene på en miks av foredrag, konserter og teaterforestillinger.
Påmelding og program finnes her. Påmeldingsfrist 19. mars.

Annonse
Skroll til toppen