Annonse

3D for kombinasjonssaler

Den eneste begrensningen gjelder de minste Christie-projektorene. Bestiller man den minste projektoren (Christie CP 2210) vil man ikke kunne kjøre Dolbys 3D-system da det ikke finnes fargehjul (nødvendig for Dolby 3D) til projektoren. Velger man å oppgradere til en større projektor så er det ikke noe problem.

I kombinasjonssaler antas sølvduk å være et noe mer usikkert valg. Det er sårbart for skader, gir en dårligere spredning av bildet og lerretet bør være buet dersom man velger ett av de to systemene som krever sølvduk.

Man kan si at systemer uten sølvduk er bedre og billigere, men mer arbeidskrevende i forhold til utdeling, innsamling og vasking av briller, mens systemer som krever sølvduk har billige briller som publikum tar med seg etter forestillingen. Prisene på 3D-systemer og briller har endret seg siden tilbudene ble hentet inn. Det forventes derfor at prisene på utstyret er rimeligere nå. Vi anbefaler derfor at kinoen kontakter sin systemintegrator og ber om veiledning i valg av system og priser på disse for sin kino. Det er ikke noe fasitsvar her, og det er kinoen selv som må foreta valget.

Husk telefonnumrene til SI’enes NOC-support

  • Unique Cinema Systems: 800 35 250
  • Nordic Digital Alliance: 800 38 300
Annonse
Skroll til toppen