Annonse

Praktisk kurs under filmtreffet i november

Dette er en oppfølging etter seminaret i Haugesund, og det legges opp til en konkret gjennomgang i form av eksempler på hva man skal gjøre for å komme i gang eller videreutvikle det man allerede har.

Under seminaret i Haugesund ble det gitt mye nyttig informasjon om bruk av de sosiale mediene. Nå er tanken altså at deltakerne blir med på en gjennomgang av hvordan man praktisk gjør det som må til for å komme i gang eller videreutvikle det man har.

Det er lagt opp til påmelding til seminaret, slik at vi vet omtrent hvor mange deltakere det blir. I påmeldingsskjemaet er det også mulighet til å skrive inn ønsker for hva som skal gjennomgås eller vises eksempler på. To timer er ikke all verdens tid, men det bør kunne bli en gjennomgang som etterpå kan omsettes i praksis for hver enkelt deltaker.

Ingeborg Volan fra Sermo Consulting veileder oss gjennom programmet, som blir endelig utformet basert på hva dere oppgir av ønsker når dere melder dere på kurset. Det blir nok også flere nyttige tips og mulighet for å utveksle erfaringer.Ytterligere opplysninger kommer etter hvert.

Meld deg på via lenken under Aktuelle lenker i høyremenyen.

Annonse
Skroll til toppen