Annonse

Åpner nok en kino

– Nye Lambertseter Senter har en fantastisk beliggenhet, og vi er svært glade for å kunne gjenåpne Symra kino her. Vi er hele tiden på utkikk etter nye steder å etablere kinoer, forteller adm. direktør i Oslo Kino, Geir Bergkastet.

Symra kino vil bli gjenåpnet med to saler à ca 200 og 90 seter. Også på Symra blir det installert 4K-prosjektorer.

– Målet vårt er å gi innbyggerne her et kinotilbud som er vesentlig bedre enn det de noen gang har hatt. Vi vil gi et bredt filmtilbud og skal sørge for at man også på Lambertseter har faste tilbud om både babykino og seniorkino. Og selvsagt er det viktig for oss å satse på barna og de unge, sier Bergkastet.

Kilden kino i Tønsberg åpnet dørene 12. august i år. I løpet av de fire første ukene har 23 275 publikummere funnet veien til en film i det nye kinosenteret.

– Kilden kino, som er Europas største 4K-kino, har hatt et besøk som overstiger våre mest optimistiske estimater, sier Ivar Halstvedt, adm. direktør i Norsk Kino.

– Vi vil fortsatt være på utkikk etter steder å etablere oss, både i og utenfor Oslo. I Oslo finnes det fremdeles kinoløse områder som hadde fortjent et kinotilbud. Utfordringen er å finne de gode prosjektene innenfor en økonomi som er drivverdig, avslutter Geir Bergkastet.

Annonse
Skroll til toppen