Annonse

Harry Potter og Dødstalismanene – Del 1 klar for visning

Det blir kun adgang for filmtreffdeltakere i katetgoriene Kino, Video og Distributør. Filmen har premiere 19. november.

Nye norske filmer sto svært sentralt på forrige filmtreff, og også i november blir det norsk:
Elias og jakten på havets gull (SF), med landsomfattende premiere 10. desember.

Mesteparten av filmtreffet tirsdag 9. november legges til gjenåpnete Symra kino, som nok er landets mest moderne to-sals anlegg. I begge salene er det Sony 4K-projektor og RealD 3D, samt et helt nytt lydsystem. I salene er høyttalerne nå plassert i over- og underkant av lerretet. Dermed er lerretet uperforert, noe som gir et enda skarpere bilde. Spesialdesignete stoler følger også med. Det blir omvisning i anlegget, og filmvisninger i begge salene fra morgen til tidlig ettermiddag. Bl.a. håper vi å kunne vise UIPs julefilm
Megahjerne i 3D, med premiere 25. desember.

Før det, nærmere bestemt etter siste film mandag 8. november, inviterer Film & Kino til et praktisk kurs om bruk av sosiale medier. I tilnærmet to timer legges det opp til en konkret gjennomgang i form av eksempler på hva man skal gjøre for å komme i gang eller videreutvikle det man allerede har. Ved påmelding kan man også legge inn emner man ønsker skal behandles. Se mer informasjon med lenke til påmelding i egen artikkel i dette nyhetsbrevet.

Digitaliseringen av kinoene åpner for et differensiert aktuelt repertoar også i anlegg med få saler. Det igjen setter krav til en bevisst og godt gjennomtenkt programmering. Filmtreffene vil for mange derfor få økt betydning i tiden som kommer. Vårt hovedmål er å få vist så mange filmer som mulig de tre dagene vi vanligvis har til disposisjon, og vi setter gjerne filmer opp på nytt dersom det er mulig. November ser ut til å kunne åpne for det, og treffets resterende filmtilbud kan derfor komme til å se slik ut:

Arthaus:
Hjertebank (26.11.),
Om guder og mennesker (25.12.),
Treet (tidlig januar) og
Winter’s Bone (januar/februar)

Disney:
Machete (26.11.)

Fidalgo:
Mammuth (12.11.)

Filmoptimistene:
Blessed (tidlig desember)

Fox:
Unstoppable (12.11.)

Nordisk Film Distribusjon:
Skyline (10.12.)

Sandrew Metronome:
Due Date (03.12.)

Scanbox:
The Good Heart (19.11.) og muligens
Rare Export (10.12.)

SF:
The Next Three Days (26.11.) og
Fair Game (03.12.)

Tour de Force:
Pinnsvinets hemmelighet (november?),
Konserten (desember?) og muligens
Tamara Drewe (25.12.)

UIP:
Devil (26.11) og
Verre enn verst – Little Fockers (22.12.)

Et foreløpig program sendes ut fredag 29. oktober, og fra da kan man melde seg på til treffet. Husk å bestille hotell! Vel møtt.

Annonse
Skroll til toppen