Annonse

Den norske filmfestivalen i Haugesund 2011

New Nordic Films

Det nordiske filmmarkedet, New Nordic Films, er først ute med filmvisninger, Works in progress og Co-produksjonforum onsdag 17. – lørdag 20. august.

Fokus Norden

Det nordiske sideprogrammet Fokus Norden ble en stor suksess under årets festival. Dette videreføres i 2011, og vil gå parallelt med New Nordic Films som et tilbud til publikum og presse som ikke kan ta del i det lukkede filmmarkedet.

Amanda

Amandaprisudelingen feirer forrige års filmproduksjon i et direktesendt tv-show på TV2 fra Haugesund konserthus fredag 19. august.

Den norske filmfestivalen

Dagen etter, lørdag 20. august, innledes et nytt norsk filmår med den offisielle åpningen av Den 39. norske filmfestivalen. Søndag 21. august åpner Barnefilmfesten.

Den norske filmfestivalen fargelegger Haugesund med over et hundretalls filmer, seminarer, konserter, festivalutstilling og en hel rekke arrangementer både av sosial og kulturell art. Festivalen har sin offisielle avslutning onsdag 24. august, men fortsetter for fullt gjennom hele torsdag 25. august.

Kinosjefseminar

Festivalen legger i samarbeid med Film & Kino og Norske Kinosjefers Forbund opp til et seminar for kinosjefer onsdag 24. august. Samme kveld har festivalen sin offisielle avslutning, men det vil også være et fullt filmprogram torsdag 25. august.

Påmelding til Den norske filmfestivalen vil være mulig på
www.filmfestivalen.no fra begynnelsen av mai.

Den norske filmfestivalen i Haugesund ønsker sine venner i film- og kinobransjen velkommen til spennende filmopplevelser og faglig påfyll i august 2011.

Vi sees i Haugesund!

Annonse
Skroll til toppen