Annonse
Den store kinodagen 2010

Kinobilletter til halv pris på kinoenes festdag

Premierefilm, klassikere og høstens aktuelle filmer står på programmet sammen med et vell av morsomme aktiviteter på Den store kinodagen.

Det skorter ikke på kreativiteten når de norske kinoene inviterer sitt publikum til fest. Og alt fra små bygdekinoer til kinoene i de største byene er med. Denne gangen deltar også flere av militærkinoene.

Her er noen smakebiter fra programmet til noen av kinoene:

Fredrikstad kino er midt oppe i et Guinness-rekordforsøk med å lage spillefilm i løpet av åtte dager og åtte timer. Resultatet presenteres for publikum på Den store kinodagen. Fredrikstad befester dessuten sin status som filmby med avdukning av sin egen ”Hællæwood Wall of Fame”.

I Bergen blir det audition til kinoens egen reklamefilm. I tillegg blir det animasjonsverksted, aktivitetskrok for barna og Ringenes Herre-maraton, en tradisjon Bergen har til felles med Trondheim og Oslo på Den store kinodagen. Publikum i Oslo kan dessuten oppleve å møte norske regissører og skuespillere som kommer til kinoene for å signere filmplakater.

I Drammen kan publikum virkelig gjøre et varp, når kinoen selger billetter til halv pris av halv pris lørdag formiddag, mens de som bor i Narvik kan få seg noen iskalde grøss under kinoens ”skrekknatt”. Er det noen som ønsker seg Bollywoodfilm, kan dette oppleves i Asker og Ski.

Kinofesten foregår over hele landet på Den store kinodagen 6. november. Kontakt din lokale kino for fullt program.

Annonse
Skroll til toppen