Annonse
Barnefilmfestivalens plakat 2011

Den 14. Barnefilmfestivalen i Kristiansand

I tillegg til et bredt sammensatt hovedprogram med mange nye spillefilmer fra hele verden og spennende sideprogrammer, arrangeres konferanser, seminarer og kurs som vi håper vil stimulere til diskusjon, skape nettverk og gi faglig påfyll til alle som arbeider med film. Meld deg på i dag!

Festivalen for hele familien

Barnefilmfestivalen er en festival der barn og voksne kan kose seg sammen. Derfor har vi laget en familiepakke spesielt tilpasset barnefamilier! Familiepakken koster kr. 950,- og inkluderer registrering og festivalkort som gir hele familien adgang til alle visninger, samt en rekke morsomme arrangementer og aktiviteter.

Overnatting

Benytt deg av vårt gode overnattingstilbud på Hotel Norge:

  • Enkeltrom inkl. frokost kr 875,-
  • Dobbeltrom inkl. frokost kr 975,-
  • Ekstra seng pr. seng kr 100,-

Hotellbestilling gjøres direkte til Hotel Norge, tlf: 38 17 41 19


NB! Oppgi bookingkode: BARNEFILM

Festivalavgift

Festivalavgiften på kr 750 dekker registrering og festivalkort som gir adgang til alle visninger og arrangementer. Enkelte arrangementer har i tillegg en egenandel. Regning på festivalavgift vil bli tilsendt.

Oppholdsstøtte:

Festivalen tilbyr oppholdsstøtte for kinoansatte (én person per kino), kinodistributører, medlemmer av Norske Videohandleres Forbund og Norsk Videogramforening. Vi tilbyr inntil 3 netter gratis i enkeltrom på Hotel Norge. Kryss av på påmeldingsskjemaet hvis du vil benytte deg av dette tilbudet. OBS! Hotellbestilling gjøres av den enkelte – deltaker må selv betale tillegg for evt. dobbeltrom eller ekstrasenger.

Påmeldingsfrist: 15. april 2011

Påmeldingsskjema, mer informasjon og (fra ultimo mars) filmprogram finner du på:www.barnefilmfestivalen.no

Annonse
Skroll til toppen