Annonse

Landsmøte i Kristiansand

I forkant av seminaret 6. juni arrangeres det lunsj for alle deltakerne, og i etterkant inviterer Kristiansand kommune til skalldyrbuffé på Kristiansholm festning. Selve landsmøteforhandlingene vil foregå den 7. juni, og det er registrert 136 påmeldte. Se hele landsmøteprogrammet under Aktuelle lenker.

Praktiske opplysninger

Det er kun skalldyrbuffeen på Kristiansholm festning kl. 1900 mandag 6. juni som finner sted utenfor hotellet. Festningen ligger i gåavstand fra hotellet.

Vi har et mindre antall rom på Hotel Norge. Det vil i hovedsak være de som overnatter fra søndag til tirsdag som blir plassert der. De øvrige blir plassert på Caledonien. Det blir sendt en mail til alle deltakerne om hvilket hotell den enkelte er plassert på i god tid før landsmøtet.

Det jobbes også med å få til en visning, for dem som er interessert, av Kristiansands nye teater- og konserthus ”Kilden”. Visningen vil eventuelt skje mandag 6. juni i tidsrommet mellom seminaret og middagen. Dette vil det informeres nærmere om i mailen som sendes alle deltakerne ca. en uke før landsmøtet.

Kulturpolitikk i en digital kinohverdag

Landsmøteseminaret holdes mandag 6. juni fra kl. 1400 til kl. 1700. Seminarprogrammet ligger under Aktuelle lenker.

Annonse
Skroll til toppen