Annonse

Minneord ved Marit Øiens bortgang

Kjære Marit

Med din bortgang har KinoCity mistet en av sine viktigste støttespillere. Du har vært en stor og viktig bidragsyter for at KinoCity har blitt til det den er i dag.

Du er en av de mest lojale og positive mennesker som jeg kjenner. Din innsats og lojalitet for kinoen har vært enestående. Du har hatt full kontroll innenfor ditt område, og med den erfaringen du har opparbeidet, har du vært den som alltid vet litt om alt. En som alle spurte, når ingen andre kunne svare. Så lenge jeg har kjent deg, har du alltid hatt en positiv innstilling og vært løsningsorientert. “Det ordner seg”, sa du alltid, og det gjorde det jo!

Etter rundt 30 år i kinobransjen skal du vite at det er mange som tenker på deg nå. Jeg vet du har opparbeidet mange gode vennskap blant kinokollegaer, som nå deler sorgen med oss. Og du skal vite, Marit, du har et utrolig godt ord på deg i denne bransjen, og vil bli savnet av mange!

For oss som arbeidskollegaer på kinoen, har du alltid fremstått som en varm, omgjengelig og snill person. Du har alltid bestrebet deg på å gjøre det beste for kinoen som arbeidsgiver og det samme for dine kollegaer. Du har alltid gått stille i dørene, uten å fremheve din egen person. Kanskje nettopp det, Marit, har gjort at du har fått så stor respekt fra dine kollegaer, og at vi har blitt så glad i deg. Du har alltid tenkt positivt og godt om dine omgivelser og bekjentskaper.

For meg personlig har du vært en solid støttespiller gjennom de 7 årene jeg har kjent deg. Du har vært min nærmeste medarbeider, og jeg kunne ikke tenkt meg noen bedre å jobbe sammen med.

Du vil bli savnet av alle oss i KinoCity.

Steinar Johansen og alle kollegaene i KinoCity

Annonse
Skroll til toppen