Annonse

Mye nytt på CineEurope

På programmet står blant annet ”Fremtidens kino” (Cinema of the Future) der Rolv Gjestland fra Film & Kino deltar. Nevnes kan også et eget seminar om erfaringer med VIP-kinoer, et seminar om ”Kinoen sett fra utsiden” og ”Utfordringer for filmindustrien – Hvordan publikum ønsker å se filmer og hva kinoene kan gjøre for å være i front”. Som vanlig vil alle de amerikanske studioene presentere sine kommende filmer og vise noen av dem.

Messeavdelingen rapporteres å bli like bred og omfattende som i tidligere år. Du finner lenke til påmelding under Aktuelle lenker.

Liste over norske deltakere


Film & Kino lager hvert år en liste over norske deltakere på CineEurope (tidligere CinemaExpo). Deltakerlisten vil bli distribuert til dem som har registrert seg på listen, og til distributører og andre som vil invitere til arrangementer under CineEurope.

Du finner skjema for registrering til listen over norske deltakere under Aktuelle lenker.

ICTA-seminar


ICTA (Interntional Cinema Technology Association) arrangerer sitt seminar i tilknytning til CineEurope, men det vil i år foregå i Liège i Belgia 25. og 26. juni. Du finner lenken med mer informasjon og påmelding til ICTA-seminaret under Aktuelle lenker.


Annonse
Skroll til toppen