Annonse

Nå kan du melde deg på festivalen

Den norske filmfestivalen i Haugesund ønsker film- og kinobransjen velkommen til nye filmopplevelser i 17.-26. august 2011.

New Nordic Films

Det nordiske filmmarkedet, New Nordic Films, er først ute med filmvisninger, Works in progress og Co-produksjonforum onsdag 17. – lørdag 20. august.

Fokus Norden

Det nordiske sideprogrammet Fokus Norden ble en stor suksess under fjorårets festival. Dette videreføres i 2011, og vil gå parallelt med New Nordic Films som et tilbud til publikum og presse som ikke kan ta del i det lukkede filmmarkedet.

Amanda

Amandaprisutdelingen feirer forrige års filmproduksjon i et direktesendt tv-show på TV2 fra Haugesund konserthus lørdag 20. august.

Den norske filmfestivalen

Dagen etter, søndag 21. august, innledes et nytt norsk filmår med den offisielle åpningen av Den 39. norske filmfestivalen. Åpningsfilm er Jens Liens
Sønner av Norge, basert på Nikolaj Frobenius løgnaktige selvbiografi
Teori og praksis. Mandag 22. august åpner Barnefilmfesten.

Kinosjefseminar

Film & Kino planlegger også i år å arrangere seminar for kinosjefene under filmfestivalen i Haugesund. Dette seminaret finner sted torsdag 25. august på ettermiddagen før avslutningsfesten. Programmet for kinosjefseminaret fastlegges etter landsmøtet og seminaret under filmtreffet i juni.

Den norske filmfestivalen fargelegger Haugesund med over et hundretalls filmer, seminarer, konserter, festivalutstilling og en hel rekke arrangementer både av sosial og kulturell art. Festivalen har sin offisielle avslutning torsdag 25. august, med reprisevisninger på formiddagen fredag 26. august.

Den 39. norske filmfestivalen 17.-26. august 2011

  • New Nordic Films 17.-20. august
  • Amandaprisutdelingen 20. august
  • Hovedprogrammet 21.-26. august
  • Barnefilmfesten 22.-25. august

Vi sees i Haugesund!

Annonse
Skroll til toppen