Annonse

Kinobilletter til halv pris på kinoenes festdag

Det skorter ikke på kreativiteten når de norske kinoene inviterer sitt publikum til fest. Og alt fra små bygdekinoer til kinoene i de største byene er med.

Her er noen smakebiter fra programmet til noen av kinoene:

Oslo Kino viser Ringenes Herre-trilogien natt til lørdag 5. november. Det blir også førpremierer, Blåfjell-konkurranse og tegneverksteder, og både Knerten og Smurfene kommer. Det blir også anledning til å få plakater signert av Lillebror i Knerten-filmene samt Trond Espen Seim og Ane Dahl Torp fra Varg Veum. Sirkus blir det også – og selvfølgelig masse film.

Nattmaraton blir det også i Bergen og Trondheim. Det blir Ringenes Herre-trilogi natt til lørdag 5. november i begge byene. I Trondheim vises også Harry Potter og Dødstalismanene del 1 og 2, Hodejegerne og Paranormal Activity 3 denne natten. Trondheim tilbyr også fem førpremierer, blant annet Blåfjell 2 – Jakten på det magiske horn i 3D. I tillegg viser de fem barnefilmer til kr 20 per film. I Bergen blir det utevisning av Blåfjell 2 – Jakten på det magiske horn i 3D på Fløien. Dette er første gang det vises film i 3D utendørs i Norden, og det vanker blånissegrøt, drikke og kanskje et møte med en av hovedrolleinnehaverne….

Mange kinoer inviterer til frokost, blant annet Kilden kino i Tønsberg, Horten kino, Asker kino og SF-kinoene i Sandvika, Skien, Tønsberg og Moss. Fredrikstad kino konkurrerer om publikummet med fotballstadion, men garanterer like mange seter og langt varmere lokaliteter.

Kinofesten foregår over hele landet på Den store kinodagen 5. november. Kontakt din lokale kino for fullt program og oversikt over alle morsomme aktiviteter for store og små.

Annonse
Skroll til toppen