Annonse
Filmvisning på torget i Tromsø under TIFF

Filmtreff og festival i Tromsø

Filmtreffprogrammet begynner tirsdag formiddag og varer til torsdag kveld. Det er lurt å legge til en dag eller to for å få mest mulig ut av festivalen, for filmtreffprogrammet kommer til å være tett. Det blir filmvisninger i to saler fra morgen til kveld, det blir seminar og kick-off. Alle vil vel være med på åpningsfilm og åpningsfest på tirsdag kveld. På onsdag inviterer Location, Filmweb og Aurora Kino til en herlig aften på Ølhallen.

Kinosjefer får et gunstig tilbud om akkreditering på festivalen, og Aurora Kino lover å sørge for billettbestilling til festivalfilmene. Torsdag kan man legge inn en hundesledetur, og fredag er det sjømatbuffét på festivalhotellet Radisson Blu. Lørdag er det avslutningsseremoni med påfølgende festlig avrunding til de små timer. Filmvisninger på vårt snølerret på Stortorget er blitt et fast innslag hver dag under festivalen.

Den norske film- og kinobransjen ønskes hjertelig velkommen til å forsyne seg av alt Ishavsbyen har å by på i tillegg til de sentrale ingrediensene – film, fag og fest.

Bransjepåmelding til Tromsø Internasjonale Filmfestival 2011 er nå åpnet på:
www.tiff.no

Vi gleder oss til å dele de gode festivalopplevelsene sammen med deg i januar.

Velkommen til Tromsø på tampen av mørketida!

Annonse
Skroll til toppen