Annonse

Bli med på bursdagsfesten!

Festivalen er 15 år, og dermed er det duket for en skikkelig bursdagsfest lørdag 27. april. Siste hånd på filmprogrammet legges i disse dager, og det ligger an til å bli en rekke godbiter rett fra filmfestivalen i Berlin.

Festivalen for hele familien

Barnefilmfestivalen er en festival der barn og voksne kan kose seg sammen. Derfor har vi laget en familiepakke spesielt tilpasset barnefamilier! Familiepakken koster kr. 950,- og inkluderer registrering og festivalkort som gir hele familien adgang til alle visninger, samt en rekke morsomme arrangementer og aktiviteter.

Overnatting

Benytt deg av vårt gode overnattingstilbud på Hotel Norge:

  • Enkeltrom inkl. frokost kr 895,-
  • Dobbeltrom inkl. frokost kr 995,-
  • Ekstra seng pr. seng kr 100,-

Hotellbestilling gjøres direkte til Hotel Norge.


Tlf: 38 17 41 19

NB! Oppgi bookingkode: BARNEFILM

Festivalavgift

Kr 750,-. Dekker registrering og festivalkort som gir adgang til alle visninger og arrangementer. Enkelte arrangementer har i tillegg en egenandel. Regning på festivalavgift vil bli tilsendt.

Oppholdsstøtte

Festivalen tilbyr oppholdsstøtte for kinoansatte (én person pr. kino), kinodistributører, medlemmer av Norske Videohandleres Forbund og Norsk Videogramforening. Vi tilbyr 2 netter gratis i enkeltrom på Hotel Norge. Kryss av på påmeldingsskjemaet hvis du vil benytte deg av dette tilbudet. OBS! Hotellbestilling gjøres av den enkelte – deltaker må selv betale tillegg for evt. dobbeltrom eller ekstrasenger.

Påmeldingsfrist: 1. april 2012

Påmeldingsskjema, mer informasjon og (fra ultimo mars) filmprogram finner du på:www.barnefilmfestivalen.no

Annonse
Skroll til toppen