Annonse

CineEurope 2012

Sett av 18.-21. juni, slik at du kan være med på det nye CineEurope i Barcelona. Dette arrangementet er Europas største internasjonale samlingssted for kinoene og utstyrsleverandørene. Se de nye filmene, møt stjernene, bli inspirert av utstyrsleverandører på messen og ikke minst, få større kjennskap til bransjens utfordringer og muligheter.

I 2011 gikk den europeiske kinoorganisasjonen UNIC inn som arrangør av CineEurope, noe som sikrer at programmet er tett knyttet opp mot kinoenes hverdag, utfordringer og muligheter. Dette er noen smakebiter fra programmet for seminarer og workshops:

  • Ekspertseminar: Hva er det neste innen digital fremvisning?
  • Fra et praktisk perspektiv: hvordan går man frem i en digital verden – sosiale medier, lokal markedsføring, Apps (applikasjoner) og CRM (customer relation management).
  • Workshops om praktiske, teknologiske og operative endringer som blant annet mottak av satelittsignaler, nøkkelhåndtering, tilganger etc.

I tillegg arrangeres det messe hvor utstyrsleverandørene presenterer sine produkter.

Påmelding

Du kan
lese mer om CineEurope 2012 her, og
melde deg på CineEurope 2012 her. Se også lenker til annen informasjon under Aktuelle lenker til høyre på denne siden.

Vi gjør også oppmerksom på at dersom din kino eies av en kommune som er medlem i Film & Kino, får du rabatt på deltakergebyret. Kryss av for "UNIC member".

Påmeldingsfristen er onsdag 6. juni 2012.

Annonse
Skroll til toppen