Annonse

The Lady

Pakken inneholder:

  • Filmen
    The Lady (Norges premiere 27. april),
  • Filmstudieark
  • Omvisning på Nobels Fredssenter med fokus på menneskerettigheter

Om filmen

The Lady er en episk, intim og viktig fortelling om Nobels Fredprisvinner Aung San Suu Kyi og hennes kamp for Burma. Hun er en av vår tids store heltinner og hun setter et eksempel på at det nytter. For burmeserne representerer Aung San Suu Kyi, kjent som "The Lady", deres håp om frihet og demokrati.

Dette er lenken til filmstudiearket.

Omvisning på Nobels fredssenter

I 1991 ble Aung San Suu Kyi tildelt Nobels fredspris for sin kamp for menneskerettigheter i Burma. Hva er koblingen mellom Alfred Nobels testamente og kampen for menneskerettigheter? Hvem er de største menneskerettighetsforkjemperne blant fredsprisvinnerne?

Det er anledning til å bestille omvisningen på utstillingen Menneskerettigheter og fredsprisen på Nobels fredssenter. Omvisningen kan bestilles på
skole@nobelpeacecenter.org eller ved å ringe 483 01 000.

Oslo Kino tilbyr filmen som skolekino

Oslo Kino AS tilbyr filmen som skolekino mandag 30. april fra kl 1100 på Saga (det er fem minutters gåavstand fra Nobels Fredssenter).

Bestill skolekinovisning:
post@oslokino.no eller ring sentralbordet på 994 32 000 (hverdager fra kl 0930 til kl 1700).

Amnesty tilbyr foredrag og debatt

For skoler utenfor Oslo og Akershus kan man kontakte Amnesty Internationals lokallag for foredrag og debatt. De stiller opp i tidsrommet fra mandag 30. april og til skoleslutt dersom de har kapasitet.

Kontakt Amnesty Internationals regionleder her.

Annonse
Skroll til toppen