Annonse

Den 12. Barnefilmfestivalen i Kristiansand

Velkommen til Norges hyggeligste og største barnefilmfestival


Kristiansand Internasjonale Barnefilmfestival inviterer til seks dager tettpakket med barnefilm, filmaktiviteter og sosiale arrangementer. I tillegg til et bredt sammensatt hovedprogram med mange nye spillefilmer fra hele verden og spennende sideprogrammer, arrangeres det en rekke konferanser, seminarer og kurs som vi håper vil stimulere til diskusjon, skape nettverk og gi faglig påfyll til alle som arbeider med film. Meld deg på i dag! Barnefilmfestivalen er en festival der barn og voksne kan kose seg sammen. Derfor har vi laget en familiepakke spesielt tilpasset barnefamilier! Familiepakken koster kr 900,- og inkluderer registrering og festivalkort som gir hele familien adgang til alle visninger, samt en rekke morsomme arrangementer og aktiviteter.

Overnatting


Benytt deg av vårt gode tilbud på hotellovernatting i forbindelse med festivalen:

Hotel Norge

  • Enkeltrom inkl. frokost kr 825,-
  • Dobbeltrom inkl. frokost kr 925,-
  • Ekstra seng pr. seng kr 100,-

Se festivalens hjemmesider for mer informasjon om bestilling.

Festivalavgift


Kr 700,-. Dekker registrering og festivalkort som gir adgang til alle visninger og arrangementer. Enkelte arrangementer har i tillegg en egenandel. Regning på festivalavgift vil bli tilsendt.

Oppholdsstøtte


Festivalen tilbyr oppholdsstøtte for kinoansatte (én person pr. kino), kinodistributører, medlemmer av Norske Videohandleres Forbund og Norsk Videogramforening. Vi tilbyr inntil 3 netter gratis i enkeltrom på Hotel Norge. Kryss av på påmeldingsskjemaet hvis du vil benytte deg av dette tilbudet. OBS! Hotellbestilling gjøres av den enkelte – deltaker må selv betale tillegg for evt. dobbeltrom eller ekstrasenger.

Påmeldingsfrist: 25. mars 2009.

Påmeldingsskjema og mer informasjon om filmprogram og arrangementer finner du på festivalens nettisder:
www.barnefilmfestivalen.no

Stina Ask Mikkelsen


Markedsansvarlig


Barnefilmfestivalen

Annonse
Skroll til toppen