Annonse

Publikasjoner

Tidsskriftet Film & Kino presenterer intervjuer og omtaler av aktuelle filmer og trender innen film- og kinobransjen. Tidsskriftet har som mål å gi informasjon om aktuell film på kino, om problemstillinger i film- og kinobransjen og presentere profiler av sentrale personligheter i bransjene. Tidsskriftet kommer ut i 10 nummer pr. år, samt et årboknummer. Årboken er godt egnet som oppslagsverk, her finner du alt fra filmsensur, kinostatistikker og billettinntekter til driftsresultater ved norske kinoer og en oversikt over alle filminstitusjoner og -organisasjoner. Finnes også i nedlastbar versjon under linklisten til venstre.

Film & Kinos nettsider finner du her.

Årsmelding Her finner du en oversikt over våre virkeområder og helt konkrete tiltak i året som har gått. Denne kan du også laste ned her, alternativt få tilsendt i posten.

FILM&KINO-nytt er organisasjonens månedlige informasjonsutgivelse. FILM&KINO-nytt inneholder blant annet aktuelt bransjestoff, kursoversikter, stipendutlysninger, festivalnytt, riks- og minilanseringsoversikt og månedsstatistikk.

FAGPUBLIKASJONER


Kino som kultur I forbindelse med årets landsmøte i Stavanger, produserte FILM&KINO en argumentsamling – "Kino som kultur" – til bruk som oppslagsverk og informasjon for lokalpolitikere og andre kinoentusiaster. Samlingen inneholder essays fra velrenommerte kulturjournalister og samfunnsvitere som Erling Dokk Holm, Kristin Aalen Hunsager, Gunnar Iversen, Herman Berthelsen og Marit Eikemo, i tillegg til en stilordsmessig gjennomgang av kinoens kulturpolitiske betydning.


Du kan laste ned "Kino som kultur" her under linklisten til venstre, eller sende en mail, så sender vi den til deg.

Andre fagpublikasjoner som er tilgjengelig ved nærmere henvendelse;


Kinoteknikk:


"Synes du det er for mye lyd på kino?"


"Hva er THX?"

Kinoprosjekter:


Rapporter fra prosjektet "Fra monopol til konkurranse"


Prosjektrapport "Kino år 2000"


"Kinoen kan også være klasserom"

Øvrige publikasjoner


FILM&KINOs handlingsplan, landsmøtedokumenter

Disse kan fåes tilsendt ved nærmere henvendelse FILM&KINO på telefon 22 47 46 10 eller på mail

Annonse
Skroll til toppen