Annonse

Velkommen til Film & Kinos nye nettsider

Derfor er det lagt opp til to ulike toppmenyer: én temabasert – som er relevant for alle brukergrupper – og én som leder brukergruppene kino/video/presse direkte til sider som er spesielt rettet mot seg.

Bildefunksjonalitet

Enkelte bilder er klikkbare slik at man kan få dem opp i en større versjon. Dette gjelder samtlige bilder som i artikler ligger i venstrespalte under tittelen "Aktuelle bilder" samt grafer i artikler om statistikk.

Kontakt

For at det skal være lettere å vite hvem i Film & Kino som er kontaktperson for de ulike arbeidsområdene, blir dette tydeliggjort med bilde og kontaktinformasjon knyttet til de ulike sakene.

Utskriftsvennlig versjon

Samtlige artikler vil kunne skrives ut i utskriftsvennlig versjon, og alle vil ha opplysninger om publiseringsdato.

Søkefunksjonalitet

Det er lagt opp til en forbedret søkefunksjonalitet på sidene, hvor treff kommer opp sortert etter relevans i forhold til søkeord.

Barn og unge

"Barn og unge" har fått en egen seksjon. Snart vil seksjonen også få ny side for Filmstudieark knyttet opp til seg. Her blir mulig å søke opp filmer etter tema, aldersgruppe etc.

Vi i Film & Kino håper vi har lykkes med å skape et brukervennlig nettsted, og håper alle vil ha glede av de nye sidene!

Annonse
Skroll til toppen