Annonse

Film & Kinos nye nettsider er klare

De nye nettsidene til Film & Kino er utformet med tanke på at det skal være lett for de ulike brukergruppene å finne frem til relevant informasjon. Derfor er det lagt opp til to ulike toppmenyer: én temabasert – som er relevant for alle brukergrupper – og én som leder brukergruppene kino/video/presse direkte til sider som er spesielt rettet mot seg.

Egen ressursside for kinoene

Kinoene har fått sin egen ressursside hvor alt stoff som er spesielt ment for kinoen som brukergruppe heretter vil legges. Dette kan være alt fra informasjon om kommende filmtreff og nye rikslanseringer til skjemaer for reisestøtte. Link til påmeldingssiden og seksjonen "Kinoteknikk" vil også finnes her. Vi oppfordrer også kinoene til selv å sende inn stoff som de ønsker å dele med andre til denne siden, for eksempel om et vellykket arrangement eller oppgradering av kinoen.

Kontakt

For at det skal være lettere å vite hvem i Film & Kino som er kontaktperson for de ulike arbeidsområdene, blir dette tydeliggjort med bilde og kontaktinformasjon knyttet til de ulike sakene og seksjonene.

Bildefunksjonalitet

Enkelte bilder er klikkbare slik at man kan få dem opp i en større versjon. Dette gjelder samtlige bilder som i artikler ligger i venstrespalte under tittelen "Aktuelle bilder" samt grafer i artikler om statistikk.

Utskriftsvennlig versjon

Samtlige artikler vil kunne skrives ut i utskriftsvennlig versjon, og alle vil ha opplysninger om publiseringsdato.

Søkefunksjonalitet

Det er lagt opp til en forbedret søkefunksjonalitet på sidene, hvor treff kommer opp sortert etter relevans i forhold til søkeord.

Barn og unge

"Barn og unge" har fått en egen seksjon. Snart vil seksjonen også få ny side for Filmstudieark knyttet opp til seg. Her blir det mulig å søke opp filmer etter tema, aldersgruppe etc.

Vi i Film & Kino håper vi har lykkes med å skape et brukervennlig nettsted, og håper alle vil ha glede av de nye sidene!

Annonse
Skroll til toppen