Annonse

Sex and the City 2

Handlingen


Hva skjer etter at du sier "ja"? Livet byr på alt damene noensinne ønsket seg, men det ville ikke vært "Sex and the City" om ikke livet også hadde noen overraskelser på lur. Denne gang er det i form av et glamorøst, solfylt eventyr som tar damene fra New York til en av de mest luksuriøse, eksotiske og livlige stedene på kloden. Her foregår festen døgnet rundt, og mystikken venter rundt hvert gatehjørne. Det er et pusterom som kommer på helt riktig tidspunkt for de fire vennene, som er i tradisjonelle roller som hustruer, mødre og mer til. Dette er roller de også kjemper imot.

Fakta

Regi: Michael Patrick KingSkuespillere: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Miley Cyrus, Penélope Cruz, Chris Noth, Liza Minnelli, Willie Garson, Evan Handler, Jason Lewis Manus: Michael Patrick KingGenre: KomedieDistribusjon: Sandrew MetronomePremiere: 04.06.2010Antall kopier: 60 byråkopier (+ digitale) + 5 RL-kopier

Ta snarlig kontakt dersom kinoen deres har planer om et lanserings- og/eller samarbeidsopplegg, eller det er andre gode grunner til å få tildelt en RL-kopi.

Annonse
Skroll til toppen