Annonse
Fra Film & Kinos landsmøte 2010

Film & Kinos landsmøte

Første informasjon om årets landsmøte ble sendt ut fra Film & Kino 18. januar i år. Deretter er det sendt ut ytterligere informasjon 16. mars med blant annet lenke til elektronisk påmelding. Landsmøtepapirene og årsmeldingen for 2010 vil foreligge i løpet av kort tid og sendes ut fra Film & Kino rett før påske.

Landsmøteseminaret vil denne gangen dreie seg om kulturpolitikk i en digital kinohverdag. Programmet gis en endelig utforming nærmere landsmøte, men alternativt innhold på kinoene og kinoens samarbeid med lokale og regionale aktører innen området barn og unge vil stå sentralt. Seminaret holdes mandag 6. juni fra kl. 14.00 til kl. 17.00.

I forkant av seminaret arrangeres det lunsj for alle deltakerne, og i etterkant inviterer Kristiansand Kommune til skalldyrsbuffé på Kristiansholm festning. Selve landsmøteforhandlingene vil foregå den 7. juni.

Landsmøtet vil foregå på Radisson Blu Caledonien Hotel. Hotellbestilling er en del av påmeldingen og fristen er satt til 30.04.11. De som overnatter fra søndag til tirsdag vil bo på Hotel Norge. Påmeldingen er bindende.

Her kan du melde deg på landsmøtet.

NB! Vær oppmerksom på at det kan være lurt å bestille reise så tidlig som mulig.

Program

Mandag 6. juni


Kl 13.00 Lunsj


Kl 14.00 Seminar ”Kulturpolitikk i en digital kinohverdag”


Kl 17.00 Seminaret avsluttes


Kl 19.00 Skalldyrbuffé

Tirsdag 7. juni


Kl 08.00 Registrering


Kl 09.00 Landsmøteforhandlinger


Kl 13.00 Lunsj


Kl 15.30 Avslutning av landsmøte

Annonse
Skroll til toppen