Annonse

Amandusfestivalen 2012

Under festivalen arrangeres det en rekke filmfaglige seminarer, kurs, filmvisninger og møter med profesjonelle filmskapere. Amandus er en av Norges viktigste møteplasser for filminteressert ungdom, der man kan utveksle erfaring, vise frem film og lære av profesjonelle aktører i filmbransjen. Amandus arrangerer også en filmkonkurranse og en manuskonkurranse. Vinnerene kåres under et prisutdelingsshow, som tidligere år har blitt vist på NRKNettTV og på NRK3.

Filmkonkurranse – påmeldingsfrist 10. februar

Her kan dere melde på filmene deres i kategoriene: fiksjon, animasjon, dokumentar, musikkvideo eller ekstremsport. Andre kategorier man kan vinne er juniorprisen, fagprisen og publikumsprisen.?Filmen skal være max. 5 minutter lang, og den øvre aldersgrensen for deltagelse er 20 år.

Amandustalent – påmeldingsfrist 07. februar

Amandustalent er et tilbud til de mest motiverte og talentfulle ungdommene i Norge. Her får 18 privilegerte filmtalentene oppfølging av profesjonelle regissører, manusforfattere, klippere, fotografer, lyddesignere og produsenter. Prosjektet er for dedikerte ungdom som ønsker å jobbe med film i fremtiden. Det er intense dager med hardt arbeid, og selvfølgelig mye moro! Aldersgrensen her er 23 år.

DigIT? – påmeldingsfrist 10. februar?

DigIT er Amandusfestivalens fotokonkurranse. Temaet for konkurransen er FREMTID og bilder kan sendes inn til
digit@amandusfestivalen.no. Aldersgrensen er 20 år.

Påmelding og program

For å lese mer om festivalen og om hvordan man melder seg på konkurransene, klikk her. Program og påmelding vil være klart fra midten av februar.

Amandusfestivalen.no er en del av Filmport. Ved å lage profil på hjemmesiden vår kan du blandt annet kan laste opp egne filmer, diskutere med likesinnede og benytte deg av mentorordningen som er gratis for medlemmer. I tillegg til at dere får tilsendt nyhetsbrevet med viktig info fra festivalen.

Annonse
Skroll til toppen