Annonse

En halv million billetter solgt til Barbenheimer på 10 dager

Barbie og Oppenheimer sørger for fulle kinosaler over hele landet. På sin 10 første kinodager har Barbie solgt 284.740 billetter – tett fulgt av Oppenheimer med 212.249.

Juli måned startet bra for kinoene med Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One som hadde premiere 12.juli og fikk strålende kritikker og sørget for fulle saler.  I løpet av sine tre første uker på kino har Tom Cruise solgt 216.234 kinobilletter, men kommer til kort i konkurransen med Barbenheimer. Barbie gjorde kort prosess med Cruise og Oppenheimer er i ferd med å gjøre det samme.

Filmene Barbie, Oppenheimer og Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One regjerer Kinotoppen og er suverene på de tre første plassene.

De tre nevnte filmene vil være med på å fylle kinosalene også i august. I tillegg vil august by på potensiale publikumsdragere som Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (2. august), Meg 2: The Trench (4. august), Haunted Mansion (11. august), Gran Turismo (11. august) og Blue Beetle (18. august).

Annonse
Skroll til toppen