Annonse

Jason Bevan kommer til Den norske kinokonferansen på Lillehammer

Jason Bevan leder Content Creator Studios og har jobbet i Warner med Harry Potter filmene og flere store titler. Han skal snakke om kreativitet. 

– Tempoet med ekstraordinære endringer fortsetter innen film og kino, og det å omfavne innovasjon og kreativitet har blitt enda viktigere for å gjenopprette en lys fremtid for vår utrolige industri, sier Bevan som har vært leder for kreativ utvikling og VP marketing EMEA hos Warner Bros. Pictures og driver nå Content Creator Studios, og jobber med alle de store filmstudioene.

– Jeg gleder meg veldig til å snakke med den norske kinokonferansen om hvordan filmene vi selger og markedsfører til kunder kan gi en kilde til sterk inspirasjon og motivasjon ikke bare til vårt publikum, men også til oss selv. Jeg vil avsløre bak kulissene historier om eksepsjonell innovasjon og kreativitet fra ikoniske filmskapere på noen av de store filmene jeg har jobbet med, og viktigst av alt hvordan du kan bruke klare, enkle tips og teknikker fra de store filmene til å lage dine egne bedrifter sterkere og bedre rustet til å innovere for fremtiden. Jeg håper du vil bli med oss.

Påmeldingen åpner 10 august

Annonse
Skroll til toppen