Annonse

Jubel da filmen om Michael Jackson ble presentert på Cinemacon

Lionsgate har nå vist traileren til sin kommende Michael Jackson-film «Michael» i forbindelse med filmselskapets panel på CinemaCon i Las Vegas.

The Hollywood Reporter skriver at publikum med kinoeiere på plass jublet da traileren ble vist for kinobransjen.

Regissør Antoine Fuqua spiller fortsatt inn filmen, men et førstekikk-klipp ble satt sammen. «Jeg ser frem til å gi publikum en spenning som de aldri har sett før,» sa King på Cinemacon.

Det starter med at «Jackson 5» fremfører sin hit «ABC» på TV, for så å hoppe til en konsert fra 1990-tallet hvor Michael Jackson fremfører sin hit «Man in the Mirror». Traileren inkluderte også klipp som viser Jackson akkompagnert av fans og paparazzi. I filmen spilles Michael Jackson av sitt eget søsken Jaafar Jackson som sies å være slående lik ham.

Skandaler

I forbindelse med visningen av traileren avslørte også filmens produsent Graham King at «Michael» vil inneholde over 30 låter og at den blir «lang».

–Bak den utrettelige granskningen og anklagene og medienes søkelys, var han rett og slett en mann. En mann som levde et veldig komplisert liv. Filmen vil komme inn på alt, sa King, og hentydet til de mange skandalene Jackson møtte.

– Når du nevner navnet hans, har alle en mening. For første gang noensinne vil generasjoner av kinogjengere komme sammen for en skildring av den hardest arbeidende artisten som noen gang har levd, sier Graham King.
«Michael» får premiere på kino i Norge 16. april 2025. Når filmens trailer kan bli tilgjengelig for publikum er så langt ukjent.

Annonse
Skroll til toppen