Annonse

KINOSEMINAR: GJESTEREISEN OG KINO- OG FILMFORMIDLING


Velkommen til kinoseminar i regi av Film & Kino på Quality Hotel Maritim, Caianosalen søndag 20.augsut kl 16:30. (varighet 1,5 time)

Gjestereisen

Dagens kinogjester stiller stadig større krav til kvalitet, komfort, servering, og til smarte og enkle løsninger for billettkjøp.

I løpet av seminaret ønsker vi å gi deltakerne bedre innsikt i hva som betyr mest for kinogjestene, hva som er viktig for å konvertere interessen for å gå å se en film på kino til et salg, og hvilke faktorer som betyr mest for å sikre gjenkjøp.  

  • Ann-Kristin Hansen er Partner og Daglig leder i Kvesst AS som jobber med firmaer innenfor mange ulike bransjer med fokus på kunden og brukeren, hun vil dele av sin kunnskap og suksesshistorier fra kundereisen i andre bransjer samt dykke litt ned i den norske kinobransjen.
  • Marie Louise og Emil Mark Nørholm driver Atlas Biograferne i Danmark. Marie og Emil vil dele av sin erfaring om hvordan de lokalt arbeider frem konsepter, innredning, jobber med personalet/kultur, og aktiviteter/events på kino.

Regjeringens kino og filmformidlingsstrategi

  • Statssekretær Gry Haugsbakken kommer for å gi kinoene en løypemelding om det pågående arbeidet med å utforme regjeringens nye Kino og filmformidlingsstrategi.  

Aamot-statuetten

  • Film & Kino`s ærespris Aamot-statuetten deles ut til årets vinner.

 

Mer informasjon om dette og andre seminarer som finner sted under Den Norske Filmfestivalen finnes på festivalens hjemmeside: https://www.filmfestivalen.no/seminars

 

Annonse
Skroll til toppen