Annonse

Kinotoppen: «Bukkene Bruse» topper i Norge, «Mean Girls» i USA

«Bukkene Bruse på badeland» troner på den norske Kinotoppen, mens «Mean Girls» topper i USA, må nøye seg med andreplassen i Norge.

«Bukkene Bruse på badeland» er sett av 262 276 siden premieren 25. desember. I helgen ble den sett av 23 927 det var nok til å holde «Mean Girls» på avstand. Den kom inn på andreplass med 18 834 besøkende. Tredjeplassen på den norske Kinotoppen innehas av «Konvoi» som hadde 17 577 besøkende i helgen og nå er oppe i 193 044 solgte billetter.

På fjerdeplass finner vi helgens kritikeryndling «Poor Things» med Emma Stone i hovedrollen. Den ble sett av 13 159.

Amerikanerne elsker «Mean Girl»

Tina Feys nyinnspilling av musikalversjonen av «Mean Girls» tok desidert topplasseringen på det nordamerikanske billettkontoret under åpningshelgen. Filmen tok inn 32 millioner dollar i helgen og forventes å fortsette å generere inntekter på mandag ettersom den amerikanske langhelgen avsluttes med Martin Luther King-dagen.

På andreplass kommer David Ayers actionthriller «The Beekeeper» med Jason Statham i hovedrollen, som skrapet sammen 16,8 millioner dollar i inntekter.

Roald Dahl-musikalen «Wonka», med Timothée Chalamet i hovedrollen som den eksentriske godteriprodusenten Willy Wonka, kom på tredjeplass med 11 millioner dollar.

Annonse
Skroll til toppen