Annonse

Klart for en femte «Matrix»-film

Warner Bros. kunngjorde i dag at Drew Goddard, kjent for filmer som «The Martian» og TV-serier som «Buffy the Vampire Slayer» og «Lost», vil skrive og regissere den femte filmen i Matrix-franchisen.

Den nye filmen blir den første i serien som ikke direkte involverer medskaperne Lana eller Lilly Wachowski, selv om Lana er knyttet til executive-produsentrollen. Det er ennå ikke klart om stjernene fra tidligere filmer, som Keanu Reeves, vil returnere.

Goddard, som har en betydelig sci-fi-erfaring, kom med ideen til en ny Matrix-film til Warner Bros. etter at den siste filmen, «The Matrix Resurrections», ikke innfridde forventningene. Han beskrives som å ha en dyp kjærlighet til serien og karakterene, og Warner Bros Discovery-teamet er begeistret for å se hans visjon for filmen.

Den første Matrix-filmen fra 1999 ble en kulturell ikon og vant flere Oscar-priser, mens oppfølgerne fikk blandet mottakelse. Den siste filmen, «The Matrix Resurrections», mottok også blandede anmeldelser. Drew Goddard uttrykker takknemlighet for muligheten til å fortsette historien i dette unike og banebrytende sci-fi-universet.

Det er ennå uklart når den vil få kinopremiere.

Annonse
Skroll til toppen