Annonse

Konsertfilmen «Taylor Swift: Eras Tour» kommer på kino i Norge

Konsertfilmen Taylor Swift: The Eras Tour lanseres i Norge og hundre andre land den 13. oktober.

Filmen ble spilt inn de tre første av seks kvelder Swift spilte på SoFi stadion i California i august. På den første dagen med forhåndssalg i USA, samlet den rekordhøye 37 millioner dollar (30,3 millioner pund).

Den er regissert av Sam Wrench, som tidligere har regissert konsertfilmer for Billie Eilish og Lizzo, og produsert uavhengig av Taylor Swift Productions.

Filmens spilletid er 165 minutter, og vil derfor antagelig ikke inneholde hele Eras-turnesettlisten, som har 44 sanger og varer i mer enn tre timer. Ingen ytterligere detaljer om filmens innhold er gjort tilgjengelig.

Eras Tour-filmen vil være Swifts fjerde konsertfilm, etter lignende filmer fra albumene hennes Fearless, 1989 og Reputation, og en film av den eneste konserten hun ga for å promotere albumet Lover fra 2019, den planlagte turneen ble stoppet av pandemien.

I 2020 ga Swift ut Miss Americana, en dokumentar bak kulissene regissert av Lana Wilson som strakte seg fra 2018 til 2019 og så Swift fant sin politiske stemme, tok for seg hennes erfaringer med kroppsdysmorfi og en spiseforstyrrelse, og morens kreftdiagnose.

Swift har regissert eller co-regissert alle musikkvideoene hennes siden 2019s Me!

Annonse
Skroll til toppen