Annonse

Nå kan du se så mange kinofilmer du vil for 275 kroner i måneden

Nordisk Film Kino lanserer abonnementskonseptet KinoPluss Unlimited på sine kinoer i Oslo og i Asker. Med abonnementet kan du gå på så mange kinoforestillinger som du selv ønsker for kroner 275 kroner per måned.

Nordisk Film Kino vil utfordre strømmeaktørene når det gjelder film. Samme konsept ble lansert i Bergen i 2021. Nå er det hovedstadens kinopublikum, samt folk i Asker, som kan glede seg til det nye tilbudet i regi av Nordisk Film Kino.

Abonnementsmodellen blir innført på Colosseum kino, Gimle, Klingenberg, Ringen, Symra og Vika kino. Pluss Asker kino. Saga kino er for tiden stengt på grunn av oppussing.

– Vi har veldig sterk tro på konseptet – og vi har gode erfaringer fra Bergen. Abonnementsløsningen er enkel å benytte samt økonomisk smart for gjestene. Dette er en kjempeflott mulighet for alle som er glade i film. Nå kan du se hele spekteret av kinofilmer, sier markedssjef Erlend Bøksle hos Nordisk Film Kino.

Vil komme flere steder

KinoPluss Unlimited at du som abonnent kan gå på så mange kinoforestillinger som du selv ønsker for kroner 275 kroner per måned. I tillegg kan du ta med en venn som vil få 30 kroner i rabatt på kinobilletten sin.

– KinoPluss Unlimited er først og fremst et nytt produkt i Oslo og i Asker. Det er et gjennomarbeidet og godt planlagt produkt som våre folk i Danmark og Norge har jobbet lenge med for å få på plass en løsning som, forhåpentligvis, skal kunne lanseres over hele landet. Nå er det Oslo-kinoene og Asker sin tur, sier Erlend Bøksle.

Bøksle og Nordisk Film Kino mener at abonnementskonseptet er noe som kinogjengerne i Asker og i Oslo ønsker.

– Dette er et offensivt kinoprodukt som vi tror vil glede mange kino-elskere. Det er produkt som vil gjøre det langt rimeligere å få med seg mange filmer. Vi tror kinogjengere i alle aldersgrupper vil sette stor pris på det. Og de som virkelig vil se mange filmer, vil spare masse penger. Et veldig enkelt og fornuftig konsept, sier Erlend Bøksle.

Nordisk Film Kino driver i dag 20 kinoer i Norge. Selskapet eies av Nordisk Film.

Annonse
Skroll til toppen