Annonse

Ny administrerende direktør for Nordisk Film Kino

Nordisk Film Kino har unevnt Jane Oslington Strande til ny administrerende direktør. Hun har en bred utdanningsbakgrunn og solid ledererfaring.

Jane Oslington Strande er ansatt etter en grundig rekrutteringsprosess og kommer fra stillingen som produktdirektør i Fresh Fitness, der hun har hatt ulike lederroller de siste 13 årene.

Hunhar en sterk og allsidig utdanningsbakgrunn. Hun er utdannet fysioterapeut og har en EMBA fra Handelshøyskolen BI og Haas School of Business ved University of California. Hun var med å starte Norges første lavpris treningskjede, Fresh Fitness, i 2010, der hun var med på etableringen av 77 treningssentre i Norden, og har siste årene hatt det overordnede ansvaret for produktstrategi og implementering for treningskjedens 80 000 medlemmer.  

Ansvar for kinoene

I Nordisk Film Kino får Jane Oslington Strande ansvaret for kjedens 21 norske kinoer, som hvert år tar imot over tre millioner gjester.

”Samlet sett har Jane Oslington Strande lang erfaring innen ledelse, produktstyring, drift, salg og budsjettstyring. Jeg er derfor svært fornøyd med at vi har klart å rekruttere en ny administrerende direktør som både har den rette kompetansen og en personlighet som passer inn i ledergruppen i Nordisk Film Kino og Nordisk Film Cinemas skandinaviske ledergruppe,” sier styreleder Asger Flygare Bech-Thomsen.

Brenner for kundeservice

”Jeg gleder meg stort til å begynne i Nordisk Film Kino og har allerede fått møte flere fantastiske medarbeidere. Jeg brenner for gode gjesteopplevelser og ekstraordinær kundeservice, og ser frem til å fortsette å skape magiske øyeblikk for alle våre gjester,” sier Jane Oslington Strande, som samtidig blir styreleder i Filmweb og Drammen Kino og går inn i styrene i Media Direct og Kinosør.

Jane Oslington Strande erstatter Jannicke Haugen, som sluttet høsten 2023 for å søke nye utfordringer.

Annonse
Skroll til toppen