Annonse

Nyheten Kettle Corn til kinoene

Nå  lanserer Sundlings de  nyeste popcornnyheten, Kettle Corn, og bringer den amerikanske klassikeren til det nordiske markedet. Nyheten er den perfekt blanding av salt og sprø sødme, og har tatt kinogjengerne med storm, sier Sundlings.

«Under 2023 gjorde vi en av de største investeringene i vår historie i produksjonen,» forteller Emma Sundling Bustad, administrerende direktør i Sundling. «En av investeringene var i en helt ny popcornproduksjonslinje, der vi investerte i utstyr som kan poppe både søte og salte popcorn.»

Ser til USA

Men hva er egentlig Kettle Corn?

Janne Falk, markeds- og salgssjef i Sundlings, forteller hvordan de ofte ser på det amerikanske markedet for å oppdage trender og nye smaker, og bestselgerne har over tid alltid vært Butter, Cheddar, og nettopp Kettle Corn. Som et supplement til de salte smakene er dette en blanding av søtt og salt, hvor popcornene poppes i kokosnøttolje og sukker og deretter saltes. Dette gir produktet en tynn karamellisert overflate som skaper fantastisk sprøhet og en balansert smaksopplevelse av søtt og salt.

Kandiserte popcorn kontra Kettle Corn

Kandiserte popcorn lages på en helt annen måte der man kandiserer popcornene i et tykkere lag og med forskjellige farger og søte smakstilsetninger. Basen der er mushroompopcorn, samme popcornkvalitet som brukes til Butter og Cheddarpopcorn.

Salted Caramel kan sammenlignes med godteri, og som kinogjenger spiser du kanskje en mindre mengde enn tradisjonelle salte popcorn. Kettle Corn, derimot, baseres på klassiske butterflypopcorn, poppes direkte i sukkeret, og dermed får de en veldig lett og sprø søt overflate, som deretter saltes. Dette gjør at Kettle Corn blir et volummessig lettere produkt og passer bedre til å selges i større mengder og i større bøtter.

Kinosuksess

Kettle Corn ble lansert på det nordiske markedet i februar måned og har tatt kinogjengerne med storm. «Ja, vi har fått enormt positiv respons fra våre kunder. Det er en unik nyhet og et positivt tillegg til popcornfamilien på kinoene. Vi har stor tro på at dette blir en av våre popcornklassikere fremover,» sier Janne.

Bilde av bøtten er tilgjengelig, samt på varmeskapet.

Annonse
Skroll til toppen