Annonse

ScanBox kjøper Ymer Media

På filmfestivalen i Berlin i dag kunngjorde Scanbox Entertainment at de kjøper en majoritetsandel i Ymer Media.

Ymer Media, ledet av Jarle Namtvedt og Cecilie Aas, har lenge samarbeidet med Scanbox som nå overtar aksjemajoriteten i selskapet. Ymer Medias ledergruppe vil fortsette å lede selskapet uten endringer i driften.

Ymer Media vil opprettholde sin nåværende teamstruktur, og vil fortsette å jobbe tett med sine mangeårige partnere., heter det i en pressemelding.

Jarle Namtvedt og Cecilia Aas forblir aksjonærer og eiere i selskapet, og Torben Thorup Jørgensen, Chief Commercial Officer i Scanbox Entertainment, trer inn som styreleder i Ymer Media.

Tett samarbeid

«Det har vært en gledesreise de siste årene å bygge opp Ymer Media til der vi er i dag. Vår nære tilknytning til Scanbox har vært viktig hele veien og det føles veldig naturlig å knytte disse selskapene tettere sammen for å sikre en inspirerende og kreativ måte å jobbe med titlene våre på i årene som kommer», sier Ymer Medias konsernsjef Jarle Namtvedt.

Scanbox Entertainment og Ymer Media gikk nylig sammen om utgivelsen av Kristoffer Borglis Dream Senario på kino i Norge. De to selskapene har også tidligere samarbeidet om en rekke innholdsavtaler ettersom Ymer har håndtert Scanbox sine norske kinoutgivelser de to siste årene.

Thor Sigurjonsson, administrerende direktør, i Scanbox Entertainment sier :
«Det føles veldig naturlig å fortsette samarbeidet med Ymer Media. Vi har samarbeidet med Jarle & Cecilie i årevis og det er gjensidig tillit og stor vilje til å tre tettere inn i det norske markedet. Det er viktig for oss å ha sterke lokale bånd når du går inn i et nytt marked. Ymer Media er et stort steg for oss i det skandinaviske markedet og vi kunne ikke vært mer begeistret.»

Annonse
Skroll til toppen