Annonse

Vellykkede leverandørseminarer i Haugesund

Leverandørlauget og Film & Kino arrangerte årets leverandørseminarer på salongene på Maritim. En nytt sted som arrangerte godt i forhold til presentasjonene. Seminarene var godt besøkt med ca 90 personer første dagen og 50 andre dagen.

Tirsdag 22 august presenterte Sundlings nyheter og informasjon. Skeie snakket om hva de kan tilby og endringer i organisasjonen. Candypeople presenterte nyheter i sortimentet og aktivitet på sosiale medier. Media Direct Norge viste til en undersøkelse de har gjennomført. Kulturmeglerne viste til hva de kan tilby av rådgivning til kinoene i bygge- og andre prosesser. Og til slutt snakket Filmweb om blant annet gavebilletter og kinoklubben.

Deretter gikk alle til Høvleriet for fiskesuppe, Chili Con Carne og hyggelig stemning.

På onsdag 23 august ble leverandørseminaret innledet med en samtale med Mark Kendall fra NEC og Phil Lorde fra Christie om kinoteknikk, leveranse av utstyr, utbytting av projektorer og tilgjengelighet av deler osv. Robert Sigfusson fra Film & Kino ledet diskusjonen. Etter dette kom Unique Digital Nordic og snakket om Rosetta, om leveranse av film og utbedring av båndbredde. Etter UDN var det Holmris Formunk som fortalte om seg selv og viste frem Fercostolene de har enerett på i Norge. Til slutt var det Capa som snakket litt om tall og litt om produktplassering og reklame.

Håper kinoene trivdes på arrangementene. Sees neste år i Haugesund.

Annonse
Skroll til toppen