Annonse

Victoria Gjerde blir ny kinosjef ved Horten kino

Victoria Gjerde (36) er ansatt som ny kinosjef ved Horten kino. Hun starter for fullt i stillingen 1. november.

Allerede 2. oktober går hun i gang ved Horten kino. Først skal hun igjennom en opplæringsperiode. Deretter blir hun kinosjef fra og med 1. november. Victoria Gjerde tar over etter Cathrine Aashamar som sjef ved kinoen i Horten.

– Gleder meg veldig. Jeg gleder meg stort til å bidra i kulturlivet i Horten. Byen kjenner jeg veldig godt. Jeg har vokst opp her – og jeg har bodd her i mange år. Jeg er skikkelig klar for jobben, sier Victoria Gjerde.

Victoria Gjerde har av utdanning sosiologi fra Universitetet i Sørøst-Norge. Hun har også utdanning innen HR og ledelse fra Kristiania. Av arbeidserfaring kommer hun sist fra jobben som salgskonsulent i Keo Kjøkken. Hun har også jobberfaring fra Vinmonopolet, Thon Hotels med mer.

Kjenner byen

– Jeg har jobbet mye innen restaurant og hotell i Horten. Ja, jeg kjenner masse folk her. Jeg har fått en jobb som passer meg veldig godt. Jeg gleder meg til å kunne motivere de som jobber ved Horten kino. Det er også mange unge folk der. Gøy, sier Victoria Gjerde.

Gjerde kommer opprinnelig fra Tveiten i Horten. Hun har bodd i byen størsteparten av livet sitt.

– Jeg kjenner derfor svært godt til Horten kino. Det har vært og er et viktig treffsted for folk i alle aldre i Horten. Nå skal jeg være med å utvikle kino-opplevelsen. Horten kino er blitt en flott kino – og film er som sagt best på nettopp kino, sier Victoria Gjerde.

Horten kino er et moderne kinosenter med fire saler hvor alle salene har tilbakelente stoler med flaskeholder og god benplass. Til sammen er det 529 seter i de fire salene.

– Kino er inne i en veldig sterk periode med «Oppenheimer» og «Barbie» som virkelig har satt kino i fokus siden premierene i juli måned. Kino er et viktig kulturtilbud for folk flest – og er et samlingspunkt i lokalsamfunnet, sier Victoria Gjerde.

– Ja, vi har godt med plasser i kinosenteret – og vi har masse spennende innhold å by på utover høsten. Horten kino er virkelig på offensiven i år, og det skal vi fortsette med, sier Victoria Gjerde.

Tommy Hovde Liverød er godt fornøyd med å ha fått på plass Victoria Gjerde i rollen som kinosjef i Horten. Liverød er kinosjef ved Kilden Kino i Tønsberg. I tillegg er han områdeansvarlig for Nordisk Film Kino i Østfold og Vestfold.

– Vi hadde mange gode søkere, og det var Victoria som endte med å få jobben. Hun har gode kvalifikasjoner, og vi ser frem til at hun er i gang for fullt. Det blir mye spennende på Horten kino i tiden fremover, sier Tommy Hovde Liverød.

Annonse
Skroll til toppen